2013. szeptember 25., szerda

Nyár végi, ősz eleji események...

Valószínűleg nem lesz teljes a lista, hiszen nem unatkoztunk a nyár végén, az ősz pedig hihetetlen iramban indult el.
Nos, augusztus végén ünnepeltük Nellit, Nagyikát, Kevit:-) Gelli még egy hetet lent töltött Miskolcon, addig mi rákészültünk a kicsik összeköltözésére: Blanka átment Gellért szobájába! Nagy fába vágtuk a fejszénket, de azóta már tudjuk, hogy ez náluk sima ügy volt:-) Együtt fekszenek le szépen 8 órakor, max. 15 perc és már halk neszezés sincs már. Reggel mondjuk tudnék kritikus lenni.....Mindurci ugyanis megelégszik 10-11 óra alvással sajnos, ráadásul az ő hangereje messze felülmúlja Bubuét, szóval reggelente ő ébreszti, vagyis ugratja ki a családot az ágyból.....azért vigasztal, hogy fejlődés mutatkozik már e téren is.
Az ovi elkezdődött, jaj, még mindig mennyire szerencsések vagyunk, mind a csoport, mind az óvónénik tökéletesek, Gellért szeret járni és rém népszerű:-)
Idén a heti 2 foci, 1 néptánc és 1 fejlesztő mellé elindítottuk az úszást. Boldi, Ikrek, Zorka, Gergő, Bálint szintén jár, szóval hirtelen ez lett a világ legjobb programja. Ráadásul Gellire nagyon büszkék lehetünk, ügyesen helyt áll, nem fél, magabiztos, mindezt nélkülünk természetesen!
Szeptemberben ismét ünnepeltünk/ünnepelünk: Papi 75, én 35, Reni detto, Gelli névnap. Képek jönnek....









1 megjegyzés: