2012. október 1., hétfő

....és a buli meg nem áll

A mi családunkban aztán nincs hiány a szeptemberi ünneplésekből:-) Gyorsan fel is sorolom őket és majd a fényképek magukért beszélnek:-)
Papiról már esett szó, ezt követi Jaji és Papi házassági évfordulója, Adrika névnapja, MesiAnya szülinapja, Enikő névnapja, Reni szülinapja és átnyúlván októberre Robi szülinapja.
Mindeközben Gellért 3 zsúrba is hivatalos volt (Bábi, az ikrek - Panki és Miki és Zizi kapcsán). Mondanom sem kell, hogy mindet rendkívül élvezte:-)
Nyárbúcsúztató megaparti volt Enikő és Tomici kertjében sütögetéssel és rengeteg finomsággal, nagy ötletes játékkal és sok-sok kacagással!
Blankát meglátogatták Ica néni testvérei, nagyon kedvesek voltak és csuda jó kis délelőttöt tölthettünk együtt Gizike nénjével, Katika nénjével, Joli nénjével és Babival.
Blankusci 3 hónapos lett....hát a méretei igazán nem vártak: 62cm és 6,6kg (Gelli anno 62cm és 5,9kg volt). Hmmm. Hát reméljük, hogy majdan ledolgozásra kerülnek az egyre növekvő kis hurkácskák:-)
Jelentős lépés történt még kis otthonunkban: Gellért gyerekbútora eladásra került és immár csatlakozott az ikea gardrób-szekrény tulajdonosok körébe, hihetetlen nagyfiússá téve ezáltal a szobáját!!!! Anya végre elfér:-)
Az oviban elkezdődött a foci: heti 2x45 percben Gellért óriási lelkesedéssel és örömmel vesz részt a foglalkozáson!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése