2012. július 25., szerda

Első szántódi nyaralás

Július közepén felkerekedtünk és 1 hetet töltöttünk Szántódon! Mivel Apa dolgozott, így Jaji kísért le minket és vállalta boldogan az unokákra való felügyeletet és segített nekem ellátásukban:-) Köszönjük Jaji!!!!
Az alsó szinten Bettu volt lenn a lányokkal és Zolival. A lányok rendkívüli érdeklődéssel várták a kis unokatesót, főként Réka volt lelkes, minden nap az ölébe kérte, ahol áhítattal figyelte Blankát! Hétvégére csatlakozott Zoli testvére Ildi, kedvese és Tilda néni! Természetesen Kevi sem maradhatott ki a jóból, bár szegény bekényszerült éjszakára a "garázsba" egy kemping ágyra!
Az időjárás változó volt, szerencsére volt részünk strandolásban, kirándulásban és sajnos elmaradt sütögetésben!
Programjaink voltak: strandolás Bábi ovistárssal (Dóri anyuka és Marci kistesó) + Emma szintén a mi ovinkból (anyukája Eszter). A fiúk mondhatni túlságosan is élvezték egymás társaságát, felpörögve és fülig érő szájjal játszottak, fürödtek és kompoztak! Utaztunk Tihanyban a kisvasúttal is!
Gellivel egyik nap elmentem a zánkai Dino kiállításra, hatalmas parkban közel 50db óriási "jószág" látványa elkápráztatott mindkettőnket!
Előkerült Zoli felújított retro kiskocsija, na, ez lett Gelli kedvence, épített garázst és onnantól kezdve mindenhová ezzel közlekedett....
Hétvégén Apa is lejött hozzánk, pancsoltak Gellivel, majd utolsó napon elmentünk a kalandparkba (Zamárdi), ahol kellő bátorság hiányában egyelőre még csak a nosztalgia pici gőzössel mentünk.
(lábjegyzet: Blankus remekül érezte magát, egész nap evett és aludt, nagy-nagy dicséret érte!!!! Itthon mértük....4,55kg volt, tehát 1 hét alatt 400g-ot hízott:-))
Íme a képek:




























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése